HANGSZERZŐ ÉLMÉNYZENEMŰHELY
Csütörtök 17.30-18.15

6-tól 99 éves korú érdeklődők részére, inkluzív szemléletben.

JÁTSSZUNK ZENÉT! – hisz a zene univerzális nyelvünk. Mindenkiben ott lakik a zene: kiben a ritmusból, kiben a dallamból van több. Gyere és ragadj hangszert te is – adjuk meg a zenélés és a játék örömét a gyermekeinknek! Élő zenével, különleges hangszerekkel, kreatív eszközökkel átszőtt zenés játékok, saját élményű kísérletezés, dalszerzés, alkotás, az alapvető zenei összefüggések megtapasztalása és megértése, gitár- és furulyatanulás a JÁTSSZUNK ZENÉT! Élményközpontú Zenepedagógiai és Fejlesztő Program kisiskolásoknak és kamaszoknak szánt lépcsőjén. A részvételhez nincs szükség előzetes zenei tanulmányokra, csak a játék iránti nyitottságra. A hangszereket a gitár kivételével mi biztosítjuk. Célunk a zene és a zenélés szeretetére nevelés, a tehetséggondozás, a zenei készség-és képességfejlesztés, egyéb területek fejlesztése zenével, a személyiség- és szociális fejlődés megtámogatása és a prevenció. A csoportos foglalkozás igény és szükség szerint egyéni hangszeres és fejlesztő órákkal egészíthető ki.

 

 

 

A JÁTSSZUNK ZENÉT! Élményközpontú Zenepedagógiai és Fejlesztő Program mindenkihez szól, 0-99 éves korig. A módszer eszközként használja a zenét a legkülönfélébb célok mentén, legyen szó zenepedagógiáról, tehetséggondozásról, zenés képességfejlesztésről vagy a személyiség- és szociális fejlődés zeneterápiás megtámogatásáról.

A program főbb lépcsőfokain a résztvevők számára ingyenes Zenenavigátor® képességfelmérés és orientációs beszélgetés segít az egészséges testi-lelki fejlődésnek és a zenei érdeklődésnek legmegfelelőbb zenei tevékenység kiválasztásában. Az inkluzív szemlélet értelmében szeretettel és szakértelemmel várjuk a részképesség zavarral küzdő, vagy testi-lelki fogyatékkal élő gyermekeket és családtagokat is.

Tanfolyamvezető: Varga Ágnes zeneterapeuta, dalszerző és előadó, gyógypedagógus, ELTE-BGGYK egyetemi tanár, az InMusic Tréning és Terápia szakmai vezetője.

www.hangszerzo.hu ; www.facebook.com/InMusic.trening.terapia/
Érdeklődés: 06-20-771-4361; info@inmusic.hu

A rendszeres részvétel érdekében 10 alkalmas bérletrendszer, alkalmanként fizetve 2.500 Ft/alkalom, egy összegben fizetve 10% kedvezménnyel.

Testvérkedvezmény 50%.

Kezdés: 2018. január 11.

MEGOSZTÁS