Gulliver Színház Bérlet – kisiskolásoknak

Gulliver bérlet 2019. tavasz

február 6. szerda 14.00

Csengő- bongó királyság

Pesti Művész Színház

Volt egy ország, messze innen, ahol mindenki énekelt. Volt egy ország, boldog ország, ahol egész nap daloltak a gyerekek. Daloltak a fák, a hegyek, dalolt az ég is. Ám egy napon a gonosz varázsló átkot bocsátott le rájuk. Elnémult a dal. Tilos volt az ének a Csengő-Bongó Királyságban. Némaságban, zene nélkül éltek az emberek. Zengő-Bongó Királyfi elindult, hogy megküzdjön a Rettenetes-Rettentővel. A királyfi meg ott állt egy szál karddal. Hogy mi történt ezután? Az kiderül a mesejáték végén! A Csengő-Bongó Királyságban felzendült újra a dal! Csengő-Bongó Királyságban énekel már minden fiatal. Aki nem hiszi, járjon utána!

március 6. szerda 14.00

Hamupipőke – mesejáték

Pódium Színház 

Ella gyönyörű és fiatal lány, édesapja újra nősült. A mostohaanyja megállás nélkül dolgoztatja és kihasználja őt. Ella tűri a megaláztatásokat, mert jó lány és bízik benne, hogy egyszer jobb sora lesz. Hamarosan be is következik a változás, amikor is egy kedves öregasszony és néhány egérke segítségével csoda történik…

április 10.  14.00 szerda

Pinokkió – zenés mesejáték

Apolló Színház

Gepettó elkészítette fő művét, amiről eddig csak álmodott. Azonban az álom nem úgy vált valóra, ahogy azt szerette volna. A bugyuta fabábút könnyen lépre lehet csalni. de szerencsére nem csak rossz akarói vannak, így a Tündér és a Tücsök segít neki megismerni „az igazi életet”. Zenés előadás egy órában.
Pinokkió: Heidinger Zoltán
Gepettó: Rékai Nándi
Tücsök, Róka: Körmendy Dávid
Macska: Berecz György
Kék Tündér: Bicskey Zsófia

A bérlet az alábbi linken vásárolható meg: https://www.jegy.hu/seasonticket/venue/103

vagy személyesen a Klauzál Ház Információs pultjánál.

A bérletek január 22-ig vásárolhatóak meg, január 23-tól már jegyek is kaphatók

Jegyár: 900 Ft

Bérlet ára: 2400 Ft

MEGOSZTÁS