Manócska Színház Bérlet – óvodásoknak

Manócska Színház bérlet 2019. tavasz

február 5. kedd 10.00

Mátyás Király mézbora mesejáték

Nektár Színház

Mátyás Király 1479-ben csatájából hazatérve az övéi között hatalmas lakomával ünnepli győzelmét. Nagy a vigasság, örül mindenki és éljenzi a királyt. De Mátyás Király arca egyszer csak elkomorul: Nem leli az ünnepi asztalon kedvenc mézborát… A mesét korhű középkori zenével és tánccal színesítik, a látványt pedig a részben három dimenziós vetített háttér teszi még élvezetesebbé.

március 5. kedd 10.00

Ágacska – zenés mesejáték

Pódium Színház

Gabó-Manó, festő és játszótársai gyönyörű csodákat varázsolnak. Gomba, virág, lepke, béka lesz a játszótársakból, a tárgyak életre kelnek… A festő viharos szelet fúj, s a szél letöri Ágacskát a fáról… Kacsák totyognak be hápogva, Pösze egér fúj harcias indulót, mindnyájan futnak, lebegnek, elbolondoznak Ágacskával, aki nagyon szeretné tudni, hogy voltaképpen ki is ő…

április 9. kedd 10.00

Húsvéti készülődés a Százholdas Pagonyban – mesejáték

Pesti Művész Színház

A Százholdas Pagony lakói Húsvét megünneplésére készülnek. A csekély értelmű medvebocs, valamint barátai- a nyughatatlan tigris, a félénk Malacka, az orrát lógató Füles és persze Zsebibaba- már alig várják a húsvéti mulatságot. Az ünnepség megszervezésére természetesen Nyuszi vállalkozik…. A végén minden jóra fordul, a tojások előkerülnek, és kezdetét veheti a nagy húsvéti tojásvadászat.

jegyár 900 Ft

Bérlet ára: 2400 Ft

A bérlet az alábbi linken vásárolható meg: https://www.jegy.hu/seasonticket/venue/103

vagy személyesen a Klauzál Ház Információs pultjánál.

A bérletek január 22-ig vásárolhatóak meg, január 23-tól már jegyek is kaphatók

MEGOSZTÁS