Felnőtt Festés workshop

“Varázslatos színek” felnőtt workshop:

Az általunk kidolgozott workshop nemcsak egy élményfestés, ezért ajánljuk mindenkinek, akik elmélyülnének a festészet rejtelmeiben, és a finomabb részleteket is szeretnék megfesteni! Lépésről lépésre el fogsz jutni az üres vászontól a saját festményedig!

Nem szükséges semmilyen rajz vagy festészeti tapasztalat, csak Te, mert minden eszközt mi biztosítunk (vászon, ecsetek, festék)!

Kezdés és nyitónap: Február 20., szerda 17.00
Várunk szeretettel 20-án a tájékoztatónkra, ahol egy jó hangulatú teadélutánon regisztrálhatsz is a workshopokra, és akár már aznap elmerülhetsz az alkotásban! Ez a bemutató óra ingyenes!
További információ:

Email: budafokirajziskola@gmail.com

Facebook: Budafoki Rajziskola
Előzetes bejelentkezés lehetséges!
Várunk szeretettel!

A workshop díja: (ami tartalmazza a felszerelést is)
7.200.-ft/ alkalom, párban: 6.000.-ft/fő/alkalom

Februári és márciusi időpontok:
február 20. Szerda  17:00-19:00 (2 óra)
február 27. Szerda 17:00-19:00 (2 óra)
március 6. Szerda 17:00-19:00 (2 óra)
március 13. Szerda   17:00-19:00 (2 óra)

A művészet évezredek óta életünk részévé vált. Bármilyen korban is élünk a festészet nem csak, mint foglalkozás, hanem hobbiként is remek időtöltés.
Jótékony hatásai pedig a mai ember rohanó hétköznapjai sodrában különösképp a nyugalom szigetét képezhetik. Kutatások bizonyítják, hogy a festést művelők koncentrációs készsége javul, azáltal, hogy az alkotásra fókuszálnak.
Javítja a kézügyességet, kifinomítja a motorikus  és koordinációs képességeinket.
Segít az ellazulásban, felszabadítja a lelket és energiát ad. A koncentrált figyelem segít a légzésünk szabályzásában, relaxáltabbá tesz bennünket és oldja a feszültséget is. A festészet határtalan képzeletet és a kreativitást segíti, az önkifejezés legelemibb módja. Segít abban is, hogy az “out of the box” gondolkodás megjelenjen a hétköznapokban is. Lehetünk akármilyen korúak, szinte egy “ecsetvonással” átalakíthatjuk minden problémánkat.

MEGOSZTÁS