Dunaparti Családi Grill Nap
szeptember 28. szombat 8.00 – 18.00

Várjuk a kerület apraja nagyját az Országos Profi és Hobbi Grillbajnokságra, melyet a Szabadtűzi Lovagrend Gasztronómiai Egyesülettel együttműködve szervezünk meg.

Miért érdemes ellátogatni a rendezvényre?
…mert
– Szakképzett animátorok vigyáznak és szerveznek ügyességi vetélkedőt és sportversenyeket a gyerekeknek.
– készülünk Gasztrokvízzel felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt a Szabadtűzi Lovagrend szervezésében
– A díszítés művészete címmel gyümölcsszobrász tart work-shopot-ot.
– Hogyan készítsünk profi ételfotót? címmel a A Budafoki Fotóklub tagjai a versenyen készülő ételek fotózása kapcsán adnak hasznos információkat az ételfotózás szakmai fogásairól.
– A szép asztal címmel – Dózsa György Schnitta-díjas éttermi mester, szakoktató és Balogh Ferenc Schnitta-díjas éttermi mester, az Éttermi Mesterek Klubjának elnöke a terítés rejtelmeiről tart bemutatót.
– A rendezvény hangulatához illő közönségbarát, hagyományos dixi muzsikát játszó együttes fellépése (Kora délutántól a rendezvényen, vonulva, más-más helyszíneken, 17.00 órakor 1 órás színpadi koncert.)
– Ingyenes kóstolási lehetőség, büfé.

A verseny a magyar gasztronómia egyik elismert, országos publicitású rendezvénye. A nevező profi szakácsokból és a grillezést kedvelő amatőrökből álló csapatok előre meghatározott alapanyagokból, meghatározott időrend szerint készítik el az ételsorokat, ami folyamatos látványosságot biztosít a nézőknek, érdeklődőknek.

Helyszín: Dunafok, BUDAFOKI SZABADIDŐPARK

A belépés díjtalan!

MEGOSZTÁS