ADVENT A PIACTÉREN – AHOL EGYÜTT LENNI JÓ!

  Térkép nem érhető el

  Időpont
  Date(s) - 2019/12/01 - 2019/12/21
  00:00

  Kategóriák


  ADVENT A PIACTÉREN – AHOL EGYÜTT LENNI JÓ!

  HELYSZÍN: Budafoki Szomszédok Piac-Piactér
  1221 Budapest, Játék utca 2-12.

  A szeretet ünnepe előtt, az adventi várakozás alatt

  közös ünnepvárásra hívunk mindenkit Budafok Piacterére.

  Meghitt hangulattal, színpadi programokkal, adventi koszorúval,

  jégpályával, teával, forralt borral, kürtöskaláccsal és szeretettel készülünk.

  • december 1. vasárnap

  Közös gyertyagyújtás Advent első vasárnapján

  16.00  A 2018-ban arany minősítést kapott Szent István Gyermekkórus és a Nádasdy iskola felnőtt kórusának koncertje. Advent első – a hitet szimbolizáló – gyertyájának meggyújtása Karsay Ferenc polgármester köszöntőjével

  16.30 Malek Andrea és Soulistic élő adventi koncertje

  • december 6. péntek

  Találkozás a Mikulással

  17.00 A Kifli Zenekar interaktív koncertje

  A Kiflihajó fedélzetén mindenki vidám, mivel a hajó előre jutásához nem kemény munkára, hanem jó hangulatra, zenére és táncra van szükség. A Kiflihajóval észak fele fordulunk, hogy a Mikulással találkozzunk. Útközben érdekes útitársakra lelünk, kalandok sora vár ránk és a várva várt viszontlátás sem marad el!

  16.00 – 19.00 Adventi Játszópark

  A Virgonckodó Játszópark 22 nagyméretű, készségfejlesztő, hagyományőrző, logikai és ügyességi téli fajátéka minden korosztálynak hangulatos kikapcsolódást kínál. Az ünnepváró játszóparkban található Mikulás minigolf, Mikulás kirakós, karácsonyfa díszítő, karácsonyi labirintus, pingvin golyóleguruló, adventi memóriajáték…

  • december 8. vasárnap

  Adventi néphagyományok

  16.00 Advent második vasárnapján magyar népzenei koncerttel és táncbemutatóval várjuk látogatóinkat a Piactérre. A karácsonyi néphagyományokat bemutató előadást a Nádasdy Táncegyüttes táncosai kezdik, majd ezt Boldi és bandája népzenei koncertje követi, melyben közreműködik Konkoly Csenge népdalénekes, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem pedagógusa.

  • december 13. péntek

  Luca napi lélekmelengető

  17.00 Luca napi szerelmi és időjárás jósda, Ünnepváró játszóház, ahol elültetjük a Luca-búzát és modern Luca-cédulákat készítünk.

  18.00 Csillagfény –  családi lélekmelengető koncert

  Fellépők: Palotás Ágnes, Schupp Gabriella és Papp Csaba

  • december 15. vasárnap

  Tűz és jazz a téren

  16.00 Kokopelli Jazz Matiné karácsonyi koncertje. Interaktív, játékos előadás, elsősorban a 3-10 éves óvodás, kisiskolás gyermekeknek. A 7 tagú jazz formáció Magyarországon egyedülálló módon közvetíti a gyerekeknek az igényes jazz zenét. A koncert alatt játékokkal, bábokkal és izgalmas feladatokkal kötik le a gyerekek figyelmét, így a gyerekek a koncert alatt végig kapcsolatban vannak a zenekarral.

  17.00 Tűzvarázs Produkció. A Black & White című előadás ötvözi az akrobatikus, táncos elemeket a tűzzel és az egyedi hatalmas láng effektekkel. Garantáltan látványos, egyedi és elegáns műsort láthatnak Tűzvarázs Produkciótól, mert nincs tűz varázslat nélkül.

  • december 20. péntek

  Budafoki Betlehemes

  Hagyományos fáklyás séta a kerületben.

  17.00 Apacuka koncert

  Interaktív, játékos, táncos koncertjeiken változatos stílusú, kizárólag élőben előadott dalok hallhatóak, amelyek többek között megtalálhatóak a Színes világ és az újonnan megjelenő Hangfalatok című nagylemezeken.
  A változatosan hangszerelt dallamokban különféle zenei irányzatok is megjelennek, a rocktól a világzenén át a reggae-ig.
  A zenekar üde színfolt a magyar gyermekzenei palettán. Pálfi Kriszta énekesnő versei, varázslatos hangja és személyisége kicsiket és nagyokat egyaránt elbűvöl. A dalok mondanivalója, az egyedi stílus és a magávalragadó színpadi produkció teszi különlegessé és emlékezetessé az együttest.

  A belépés díjtalan!

  MEGOSZTÁS