Manócska Színház Bérlet – óvodásoknak

  Térkép nem érhető el

  Időpont
  Date(s) - 2019/01/07 - 2019/11/12
  00:00

  Kategóriák


  Manócska Színház bérlet 2019. tavasz

  február 5. kedd 10.00

  Mátyás Király mézbora mesejáték

  Nektár Színház

  Mátyás Király 1479-ben csatájából hazatérve az övéi között hatalmas lakomával ünnepli győzelmét. Nagy a vigasság, örül mindenki és éljenzi a királyt. De Mátyás Király arca egyszer csak elkomorul: Nem leli az ünnepi asztalon kedvenc mézborát… A mesét korhű középkori zenével és tánccal színesítik, a látványt pedig a részben három dimenziós vetített háttér teszi még élvezetesebbé.

  március 5. kedd 10.00

  Ágacska – zenés mesejáték

  Pódium Színház

  Gabó-Manó, festő és játszótársai gyönyörű csodákat varázsolnak. Gomba, virág, lepke, béka lesz a játszótársakból, a tárgyak életre kelnek… A festő viharos szelet fúj, s a szél letöri Ágacskát a fáról… Kacsák totyognak be hápogva, Pösze egér fúj harcias indulót, mindnyájan futnak, lebegnek, elbolondoznak Ágacskával, aki nagyon szeretné tudni, hogy voltaképpen ki is ő…

  április 9. kedd 10.00

  Húsvéti készülődés a Százholdas Pagonyban – mesejáték

  Pesti Művész Színház

  A Százholdas Pagony lakói Húsvét megünneplésére készülnek. A csekély értelmű medvebocs, valamint barátai- a nyughatatlan tigris, a félénk Malacka, az orrát lógató Füles és persze Zsebibaba- már alig várják a húsvéti mulatságot. Az ünnepség megszervezésére természetesen Nyuszi vállalkozik…. A végén minden jóra fordul, a tojások előkerülnek, és kezdetét veheti a nagy húsvéti tojásvadászat.

  jegyár 900 Ft

  Bérlet ára: 2400 Ft

  A bérlet az alábbi linken vásárolható meg: https://www.jegy.hu/seasonticket/venue/103

  vagy személyesen a Klauzál Ház Információs pultjánál.

  A bérletek január 22-ig vásárolhatóak meg, január 23-tól már jegyek is kaphatók

  MEGOSZTÁS