Mesefesztivál – Koncerten a babám!

  Térkép nem érhető el

  Időpont
  Date(s) - 2019/05/19
  09:30 - 10:30

  Kategóriák


  9.30 Koncerten a babám!

  Mesefesztivál

  A babalélek simogató dallamok mellett rövid mese és mondóka is várja a babákat és a kikapcsolódni vágyó szülőket babakoncertünkre. Ha szeretik a klasszikus zenét, szívesen mennének koncertre, de még pici a kisbaba, jöjjenek a Gardrób Művészeti Csoport baba-szülő koncertjére. Puha párnákon, babzsákon és szőnyegen együtt pihenhetnek és szórakozhatnak gyermekükkel 45 percben. A koncerten klasszikus művek csendülnek fel fuvolán és hárfán. A koncert végén hangszersimogató is lesz.

  Művészeti vezető: Nagy Judit fuvolaművész

  Műsorvezető, mesélő: Ferenc Gabriella

  Babáknak a részvétel díjtalan, belépőjegyet a felnőttek részére szükséges váltani.

  Jegyár: 600 Ft

   A jegyek megvásárolhatóak itt és a Klauzál Ház Információs Pultjánál!

  információ: funk.ivett@klauzalhaz.hu

  A jegy megváltásával részt vehet a Janikovszky Éva mesehősei Rajzpályázat kiállításán és a Csupa-csoda Vándorjátszórét 30 darab ügyességi játékát is kipróbálhatja (jó idő esetén a Klauzál Ház kertjében, rossz idő esetén az aulában).

   

  További program a Mesefesztiválon:

  11.00 Janikovszky Éva: Az úgy volt…

  (6-13 éves gyereknek ajánljuk)

  Janikovszky Éva eddig színpadon soha be nem mutatott könyvei alapján, először színpadon: a születéstől a kiskamaszkorig az élet minden nyűge. Ki tudja, hogy kitől örökölte az a gyerek az eszét, a szépségét? Kire ütött, amikor csak a baj van vele már megint? És vajon mi jár egy kiskamasz fejében? Janikovszky Éva humorral megírt könyvei segítenek megérteni gyerekeinket, akikkel közben együtt nevethetünk a világ igen fontos dolgain. Az előadást 7 éves kortól ajánljuk 107 éves korig! A színpadra állított írások laza szövete betekintést enged gyermekeink mindennapjaiba, az író jellegzetes iróniájával átszőve.

  Rendező: Szilágyi Bálint

  Dramaturg: Tollár Mónika

  Látványtervező: Márkus Sándor

  Játsszák: Barna Zsombor, Bodoky Márk, Georgita Máté Dezső, Osváth Judit Az előadás hossza: 60 perc

  jegyár: 1500 Ft

  helyszín: Klauzál Ház

  MEGOSZTÁS