TÓTHÉK – családi kiállításmegnyitó

  Térkép nem érhető el

  Időpont
  Date(s) - 2019/04/18
  18:00 - 19:00

  Kategóriák


  TÓTHÉK – családi kiállítás

  Kiállításmegnyitó a Vén Emil galériában

  A kiállítók: Tóth Lala MOME textilszakos hallgató, Tóth Boldizsár MOME tervező grafikus művész és Tóth (Avanti) Péter grafikus művész (APA)

  Tóth Lala a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen tanul, divat és textiltervezés szakon. Egyetemi munkái közül választott ki egyet az első évből, egyet másodéves és egyet harmadéves korából. Munkáin látszik az alapanyag szeretete, szívesen dolgozik aprólékos, időigényes technikákkal. A munkákkal töltött idő emeli meg értéküket.

  Tóth Boldizsár tervezőgrafikus, jelenleg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Mester szakos hallgatója. Két kiállított munkája az utóbbi egy év terméke. Az első egy zászló amit hollandiai cserediák féléve alatt készített és amivel a zászló médiumára reagál, a második a legfrissebb kiadványa, amivel a gondolkodás nélküli képalkotásra tesz egy próbát.

  Tóth (Avanti) Péter (Apa) – tervezőgrafikus művész

  Munkáinak témái a lakóhelyéről készült vázlatok és korunk közösségi média példaképei az influencerek. Több százezer ember követi mindennapjaikat. Néhányukat kiválasztva megfestette portréikat. Mit mondanak így? Milyen hatást gyakorolnak?

  A kiállítást megnyitja Ottlik György belsőépítész
  Közreműködik Tóth Barnabás

  A kiállítás május 12-ig megtekinthető.

  MEGOSZTÁS