Köszöntő

Kedves Látogatónk!

Szeretettel köszöntöm a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ és tagintézményei megújult honlapján!  Számos új funkcióval bővítettük a közvetlenül elérhető tartalmakat, a megújult Intézményi website-on így sokkal könnyebben és gyorsabban tud információkat keresni. Kérem, tekintse meg oldalunkat, böngésszen kedvére, s remélem, hogy e virtuális találkozást hamarosan személyes látogatás is követni fogja, s a jövőben rendszeres vendége lesz Ön is a Klauzál Ház programjainak.

Intézményünk programkínálatában minden korosztály talál kedvére valót. A legkisebbeket családi hétvégék színházi előadásaira, koncertjeire várjuk, a nagyobbaknak óvodás és iskolás színházi bérleti sorokat kínálunk, felnőtt közönségünk a Klauzál Bérlet színvonalas színházi előadásaira, komoly- és könnyűzenei koncertekre, pódium előadásokra válthat belépőt, a szépkorúakat zenés táncestekre, ismeretterjesztő előadásokra invitáljuk.
Tanfolyami kínálatunkban is bizonyára talál kedvére valót, mozgásos, táncos, egészségmegőrző foglalkozásaink mellett számítástechnikai képzést, nyelvi és zenei órákat is kínálunk. Oktatóink magasan képzett, gyakorlott szakemberek.
Civil szervezeteknek, kluboknak, köröknek is helyet biztosít Intézményünk, ezek minden esetben nyitottak, mindenki számára lehetőséget kínálnak a csatlakozásra.

Tagintézményeink a Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központ és Helytörténeti Kiállítótér elsősorban Nagytétény lakosságának kínálnak kulturális és helytörténeti programokat, a Barlanglakás Emlékmúzeum egyedi hangulatú kiállítása kisebbek és nagyobbak számára egyaránt érdekes lehet, a Balatonakaliban található üdülő a nyári kikapcsolódást, kerületi iskolás csoportok táborozását hivatott kiszolgálni.

A felsorolt programkínálat, a folyamatos magas színvonal fenntartásának záloga felkészült szakmai gárdánk munkája. Kollégáimmal a XXII. kerület és tágabb környezete, a dél-budai régió kulturális életének színesítésén dolgozunk! Célunk az értékek felkutatása, átadása és megőrzése.
Tartson velünk! Találkozzunk minél többször! Szeretettel várjuk a Klauzál Ház programjaira Önt, családját és ismerőseit!