Pályázat témája

NAPKELTÉTŐL NAPNYUGTÁIG
A pályázatra várjuk minden amatőr és hivatásos fotós képét, amely a XXII. kerületben készült és bemutatják az adott napszak hangulatát a természetben. Fontos szempont, hogy a pályázatra beküldött kép ne épített környezetben készüljön és az azon szereplő állatokat és növényeket természetes környezetükben mutassák be.

A benyújtásra kerülő alkotásokkal szemben követelmény, hogy a felvételek kerületünkben készüljenek és amit ábrázolnak, az a természetes környezetében legyen, azaz a beküldött felvételek természetes körülmények között készüljenek, hiteles mondanivalót tükrözzenek és etikai szempontból ne legyenek kifogásolhatóak.

Ennek igazolására a nevezés, mint nyilatkozat szolgál. Amennyiben a zsűrizés során aggály merül fel a pályázatra küldött képekkel kapcsolatban, a kiíró felhívja a szerző figyelmét a felmerült bizonytalanságokra okot adó kérdések megadott határidőre írásban történő tisztázására, és ennek ismeretében a zsűri javaslata alapján dönt az aggályos képek és a pályázó további sorsáról.

Ha a megszabott határidőig nem érkezik válasz a pályázótól a feltett kérdésekre, illetve a pályázó nem biztosítja a zsűri számára a felmerült kérdések megnyugtató tisztázását szolgáló felvételi anyagokat, akkor a kiíró kizárja az aggályos képeket a versenyből.

Vissza